Μετά από την κυκλοφορία του single του «Love» με τη συμμετοχή της ηθοποιού Mariana Ximenes, ο Βραζιλιάνος τραγουδιστής Yann προχώρησε ένα βήμα παραπέρα με την κυκλοφορία του τραγουδιού «Igual» το οποίο παρουσιάζει οπτικοποιημένο. 23 Βραζιλιάνοι και διεθνείς καλλιτέχνες συμμετέχουν στο clip μεταξύ των οποίων και η Britney Spears, η Céline Dion και η Demi Lovato και οι μεγάλοι Elza Soares και Criolo, που εκπροσωπούν τη Βραζιλία.

Όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες ενώθηκαν στο clip αυτό με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την ομοφοβία στη Βραζιλία, θέμα και του 22ου LGBT Parade Pride που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στις 19 Νοεμβρίου. Όλα τα έσοδα από την ψηφιακή πώληση και μετάδοση του «Iqual» θα πάνε στο Grupo Arco-Íris, οργανισμός που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των LGBT.

Στο clip του τραγουδιού συμμετέχουν ακόμα οι: Alfonso Herrera, Boy George, Bruno Gagliasso, Chelsea Handler, Claudia Alencar, Diplo, Dita Von Teese, Fernanda Lima, Jason Mraz, Jesuíta Barbosa, John Waters, Laerte, Lana Wachowski, Lorde, Luba, Melanie C, MØ, Nico Tortorella, Sonia Braga, Tegan Quinn (των Tegan & Sara) και οι The Chainsmokers.

Pin It on Pinterest

Shares