Η επίσημη πρεμιέρα του τραγουδιού έγινε στις 13 Οκτωβρίου, μέσω της Universal Msuic Group, ενώ περιλαμβάνεται στο compilation album του, με τίτλο «Wanted (The Best Collection)». Πρόκειται για μία νέα συλλογή δια χειρός Zucchero που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αναλογική της μορφή, στις 3 Νοεμβρίου 2017, μέσω των Universal και Polydor Records. Συνολικά δέκα δίσκοι, με πασίγνωστα κι επιτυχημένα τραγούδια του Zucchero θα αποτελέσουν μέρος της εν λόγω συλλογή, με το «Un’Altra Storia» να αποτελεί την νέα, μουσική εισχώρηση.

Το εν λόγω τραγούδι αποτελεί μία μελωδική μπαλάντα, κατά την οποία ο Ιταλός ερμηνευτείς απευθύνεται στο έτερον ήμισύ του, με περίσσιο συναίσθημα, καθώς δεν ακολουθούν πλέον κοινή πορεία στη ζωή. Στο ρεφρέν πέρα από τον ιταλικό στίχο, θα ακούσεις τον Zucchero να ερμηνεύει και στα Αγγλικά. Η μουσική και η σύνθεση του τραγουδιού φέρει την υπογραφή του ίδιου του Zucchero, σε συνεργασία με τον Robyx.

Η συλλογή «Wanted (The Best Collection)» κυκλοφορεί με αφορμή τα 30 χρόνια πορείας του Zucchero στη βιομηχανία της μουσικής, ενώ πρόκειται για το follow-up του 13ου studio album που κυκλοφόρησε ο ερμηνευτής, το 2016, με τίτλο «Black Cat». Μία ζωή δημιουργίας και επιτυχιών συμπυκνωμένη σε μία μόνο συλλογή.

Pin It on Pinterest

Shares